| 
 
| 
 
 
 | 
 
Soslu Turşu | 
 
  | 
Fevzii 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.04.2013 
Mesajlar: 67 Şehir: İskenderun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc89086 
Gönderme Tarihi: 10.May.2013 
2,507 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 kg salatalık
 
4 adet domates
 
1 tatlı kaşığı limon tuzu
 
Yarım demet dereotu
 
1 baş sarımsak
 
1 kahve fincanı kaya tuzu
 
Su
 
 
Domatesler kabuklarıyla birlikte küp şeklinde doğranır. Kıyılmış sarımsak, tuz, limon tuzu, iri koparılmış dereotu bir kapta karıştırılır. Uygun büyüklükte bir kavanoza iğneyle delinmiş salatalıklar yerleştirilir. Domatesli karışım katılır. Üzeri suyla tamamlanır. Kavanozun kapağı sıkıca kapatılır. Uygun ortamda 2 hafta bekletilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Soslu Turşu Tarifleri Dondurulma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |