| 
 
| 
 
 
 | 
 
Soslu Muz Kızartması | 
 
  | 
Erhan 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.11.2006 
Mesajlar: 23 Şehir: Girne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc9364 
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2006 
4,323 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Kızartma sosunun malzemesi:
 
8 kaşık un
 
1 fincan soda
 
1 yumurta
 
2 tatlı kaşığı şeker
 
1 çay bardağı süt
 
4 muz.
 
Vanilya sosunun malzemesi:
 
1 çay bardağı süt
 
3 tatlı kaşığı toz şeker
 
1 tatlı kaşığı nişasta
 
toz vanilya.
 
 
Vanilya sosun yapılışı: Bütün malzeme soğuk olarak karıştırılıp, kısık ateşte sürekli karıştırılarak yanmadan pişirilir.
 
Muzun kızartılması: Kızartma sosu malzemelerinin hepsi bir kapta karıştırılır. Muzlar bu karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılır. Vanilya sos ile servis yapılır.
 
 
 ML® Muz Kızartması için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Soslu Muz Kızartması Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |