Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > Soslu Hindi Kızartma (1 adet - 2,716 defa bakıldı)

Soslu Hindi Kızartma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Soslu Hindi Kızartma

talimat
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 31.10.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc129417
Gönderme Tarihi: 01.Kas.2017
746 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet hindi göğüs (derisiyle)
1 lt. sebze suyu
2 demet maydanoz
2 demet dereotu
2 adet soğan
500 ml. maden suyu
Kişniş
Kimyon
Beyaz tane biber
Tuz
Karabiber

Hindi göğüsleri tuzlu kaynar suda 30 dakika pişirin. Kişniş, kimyon ve biber tanelerini bir tutam tuz ile havanda dövün. Hindi göğsünü sudan alıp kağıt havlu üzerinde süzülmeye bırakın ve iyice kurutun. Derisini keskin bir bıçakla 1 cm. aralıklarla çaprazlama kesin.
Hazırladığınız baharatlı karışım ile derisini ovun.
Sebze suyunu ısıya dayanıklı derin bir fınn kabına koyun. Hindinin derili kısmı alta gelecek şekilde kaba yerleştirin ve 200°C’de 30 dakika pişirin.
Maydanoz ve dereotunu yıkayıp suyunu süzün ve ince doğrayın. Soğanların kabuklarını soyup sekiz parçaya bölün.
Hindiyi ters çevirin. Yeşillikleri ve soğanları etin çevresine bölüştürün. Birayı hindinin üzerine dökün ve 45 dakika daha pişirin.
Pişme boyunca 10 dakikada bir biralı sudan alıp hindinin üzerinde gezdirin.
Hindiyi alüminyum folyoyla kaplayın. Fırın ızgarasını ısıtın, sebze suyunu bir kaba aktann ve el mikseri ile püre kıvamına gelinceye kadar ezin.
Sosu tuzlayıp biberleyin. Derisinin çıtır çıtır olması için ızgarada 2-3 dakika pi-yirdikten sonra dilimleyip sosla servis yapın.






Soslu Hindi Kızartma Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Soslu Hindi Kızartma 2,716 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort