1 su bardağı pirinç (yıkanmış süzülmüş)
 
2 su bardağı Meksika fasulyesi
 
6 adet domates
 
6 adet AYTAÇ - DANA KOKTEYL SOSİS (küp doğranmış)
 
½ adet kırmızı soğan
 
2 yemek kaşığı balsamik sirke
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
½ su bardağı taze kişniş veya maydanoz (ince kıyılmış)
 
 
1 Domatesleri küp doğrayın.
 
2 Soğanı, kişnişi ve maydanozu ince ince kıyın.
 
3 Fasulyeleri, domatesleri ve soğanları geniş bir kapta karıştırın.
 
4 Pirinci haşlayın, süzün ve kaba ekleyin.
 
5 Küp doğranmış AYTAÇ - DANA KOKTEYL SOSİSleri ayrı bir tencerede haşlayın, süzün ve kaba ekleyin.
 
6 Sirke, zeytinyağı, kişniş veya maydanozu bir kasede karıştırın, salataya ekleyin. Yavaşça harmanlayın.
 
7 Ilık veya soğuk servis edin.
 
 
 
  
 |