4 adet AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS / KOKTEYL
400 g Akdeniz yeşilliği
2 adet domates
1 adet salatalık
1 adet yeşilbiber
1 adet kırmızıbiber
1 adet havuç
1 adet turp
1 su bardağı mısır
1 adet portakal
1 adet limon
½ çay bardağı nar ekşisi
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
1 Yeşillikleri elinizle parçalayarak derin bir kaba alın.
2 Domateslerin ve salatalıkların çekirdeğini çıkarın, domatesleri küp, salatalıkları ise yarım ay doğrayın.
3 Biberleri, havuçları ve turpu da jülyen doğrayarak yeşilliklerin üzerine ilave edin.
4 Ayrı derin bir kabın içine portakalın ve limonun suyuyla birlikte bütün sos malzemelerini ekleyin, blenderle çırpın.
5 Sosu yeşilliklere ekleyin ve karıştırın.
6 AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri küp küp doğrayın. Bir tava da 1-2 dakika soteleyin.
7 Salatayı tabağa alın ve üzerine AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri ve mısır koyarak servis edin.
|