4 adet AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS / KOKTEYL
 
400 g Akdeniz yeşilliği
 
2 adet domates
 
1 adet salatalık
 
1 adet yeşilbiber
 
1 adet kırmızıbiber
 
1 adet havuç
 
1 adet turp
 
1 su bardağı mısır
 
1 adet portakal
 
1 adet limon
 
½ çay bardağı nar ekşisi
 
1 çay bardağı zeytinyağı
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Yeşillikleri elinizle parçalayarak derin bir kaba alın.
 
2 Domateslerin ve salatalıkların çekirdeğini çıkarın, domatesleri küp, salatalıkları ise yarım ay doğrayın.
 
3 Biberleri, havuçları ve turpu da jülyen doğrayarak yeşilliklerin üzerine ilave edin.
 
4 Ayrı derin bir kabın içine portakalın ve limonun suyuyla birlikte bütün sos malzemelerini ekleyin, blenderle çırpın.
 
5 Sosu yeşilliklere ekleyin ve karıştırın.
 
6 AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri küp küp doğrayın. Bir tava da 1-2 dakika soteleyin.
 
7 Salatayı tabağa alın ve üzerine AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri ve mısır koyarak servis edin.
 
 
 
  
 |