½ kilo Milföy
 
250 g AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS
 
1 tane yumurta sarısı
 
Çörekotu
 
 
1 AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS leri kaynayan suda 5 dakika haşlayın.
 
2 Soğuyan AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS leri, istediğiniz uzunlukta ayarlayın, her iki kenarını artı şeklinde kesin.
 
3 Milföyleri de 2cm şeritler halinde kesin, milföyler biraz yumuşayınca AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS lerin etrafına spiral şeklinde sarın.
 
4 Tepsiye sıralayın, üzerine yumurta sarısı sürün, çörekotu serpin.
 
5 Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
 
 
 
  
 |