4 adet haşlanmış patates
 
Lahana yaprağı
 
6 adet kornişon turşu
 
3 adet AYTAÇ DANA SOSİS
 
2 adet haşlanmış havuç
 
1 tutam maydanoz
 
Yeşil soğan
 
1 su bardağı yoğurt
 
2 yemek kaşığı mayonez
 
Tuz
 
 
1 Haşlanmış havuçları ve patatesleri doğrayarak karıştırma kabına alın.
 
2 Lahanaları, kornişon turşuyu, yeşil soğanı ve maydanozu da doğrayarak üzerine ekleyin.
 
3 AYTAÇ DANA SOSİS leri de doğrayarak ilave edin. Hepsini harmanladıktan sonra üzerine çırpılmış yoğurt, mayonez ve zeytinyağı karışımını ekleyerek karıştırın.
 
4 Dilerseniz yeşilliklerle süsleyerek servis yapın.
 
 
 
  
 |