2 adet kereviz
 
4 adet AYTAÇ DANA SOSİS
 
8-10 salatalık turşusu
 
Sosu için;
 
8 yemek kaşığı mayonez
 
1 yemek kaşığı krema
 
1 demet dereotu
 
1 adet kuru soğan
 
4 adet yumurta
 
1 adet limon
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Kerevizleri soyun ve haşlayın. Küp şeklinde doğrayın.
 
2 Soğanı ince kıyın.
 
3 AYTAÇ DANA SOSİS leri küçük doğrayın ve haşlayın.
 
4 Soğanları ve AYTAÇ DANA SOSİS leri kerevizin içine ekleyin.
 
5 Sosu için, mayonez, krema, ince kıyılmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu karıştırın.
 
6 Salatalık turşusu ile katı haşlanmış yumurtaları dilimleyin.
 
7 Salatanın üzerine hazırladığınız sosu dökün.
 
 
 
  
 |