4 adet AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS / KOKTEYL
Karışık salata yeşilliği (marul - kıvırcık marul - tere - roka)
100 g keçi peyniri
Dilimlenmiş kırmızı biber
Yeşil zeytin
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı elma sirkesi
Tuz
1 Yeşillikleri bol suyla yıkayın, kurulayın.
2 AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri küp küp doğrayın. Bir tava da 1-2 dakika soteleyin.
3 Keçi peynirini çatalla ezin, ufalayın.
4 Yeşillikleri iri parçalar şeklinde koparın ve bir salata kasesine alın.
5 Üzerine peyniri serpin, AYTAÇ PİLİÇ SOSİSleri, kırmızı biber ve zeytinleri ekleyin.
6 Zeytinyağı, elma sirkesi ve tuzu bir kapta karıştırın.
7 Salatanın üzerinde gezdirin.
8 Servis yapın.
|