Malzemeler (4 kişilik)
1 paket Pastavilla Curvette (Bukle)
1 adet avokado
1/2 demet dereotu
1 adet limon
100 ml krema
4 dilim füme somon
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Pastavilla Curvette’yi pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayıp süzünüz. Dereotunu ince kıyınz. Limon suyunu sıkın. Avokadoyu temizledikten sonra ortadan ikiye bölün ardından ince dilimler kesiniz. Avokado dilimleri üzerine limon suyu sürünüz. Somon fümelere külah şekli veriniz. Krema, kıyılmış dereotu, kalan limon suyunu, tuz ve karabiberi karıştırıniz ve bir sos elde ediniz. Curvette’yi ve hazıladığınız sosu karıştırınız külah şeklindeki somonların içine makarnadan doldurunuz. Servis tabağını bu somon ve avokadoyla süsleyerek sıcak olarak servis yapınız.
|