60 gram somon fileto
1 çay kaşığı hardal
2 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 adet salatalık ve
1 adet küçük boy yeşil elma
Yarımşar kabak ve kereviz
2 adet arpacık soğan
1’er tatlı kaşığı balzamik sirke, mayonez ve rendelenmiş limon kabuğu
Tuz, karabiber
Somon filetoyu küçük küpler şeklinde doğrayın.
Birkaç damla limon suyu, zeytinyağı, hardal, küp doğranmış kabak, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın.
Diğer tarafta rendelemiş kereviz, kalan limon suyu, doğranmış elma, tuz ve karabiberi karıştırın.
Soğanları küp doğrayıp somonlu ve kerevizli karışımları da ekleyip iyice karıştırın.
Üzerine balzamik sirke gezdirin.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10 dakika pişirip servis yapın.

|