| 
 
| 
 
 
 | 
 
Soğanlı Tereyağı | 
 
  | 
ecenaz 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.06.2009 
Mesajlar: 44 Şehir: Antakya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc37750 
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2009 
2,134 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
100 gr. tereyağı
 
1 çay kaşağı beyaz soğan suyu
 
1/2 Çay kaşığı doğranmış soğan
 
 
100 gr tereyağını yumuşatınız. 1 çay kaşığı beyaz soğan suyu vurarak ilâve ediniz. Renk vermek için 1/2 çay kaşığı ince kıyılmış soğan ilave ediniz.
 
 
Not: Soğan suyunu çıkarmak için, soğanı bir kabın içine rendeleyerek sıkın suyu  kalayca çıkar. Mayonez kıvamına getirilmiş, yumuşatılmış tereyağını buz üzerine oturtunuz. Bu şekilde yağ bütün suyunu ve nemini çeker.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Soğanlı Tereyağı Tarifleri Soslar
 | 
 
 
 
 |