| 
 
 
 | 
Soğanlı Tavuk Yüreği ve Ciğeri | 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc102885 
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2014 
2,388 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
200 gr tavuk ciğeri
 
200 gr yürek
 
1 yemek kaşığı un
 
3 adet taze soğan
 
Yarım demet maydanoz
 
Karabiber
 
Pul biber
 
Kimyon
 
Tuz
 
Kızartma yağı
 
 
Ciğerler ile beraber olan yürekleri yağlarından arındırarak, her ikisini beraber küçük doğrayıp yıkayarak süzdürün.Tavaya sıvı yağı koyup ciğerleri ekleyerek kavurup üzerine bir kaşık unu serpiştirin. Unu ciğer ile 2 dk. kadar çevirdikten sonra baharatlarını ve tuzunu katıp tekrar karıştırarak ateşin üzerinden alın. Servis tabağına yerleştirdiğiniz ciğerlerin üzerine kıyılmış taze soğan ve maydanoz karışımını serpiştirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |