| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Soğan Aşı (Artvin) Tarifleri Bartın Yemekleri
| 
 |  
| Soğan Aşı (Artvin) |  
|  | siyami Super MOD
 
  
 Kayıt: 26.09.2006
 Mesajlar: 1925
 Şehir: izmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc51558 Gönderme Tarihi: 13.May.2010
 3,745 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 1 adet orta boy kuru soğan
 1 demet taze yeşil soğan
 30 g / 2 yemek kaşığı tereyağı
 3 adet orta boy domates ya da 1 yemek kaşığı domates salçası
 1 kase kavurma
 Tuz
 Karabiber
 
 Yeşil soğanları yıkadıktan sonra küçük küçük doğrayın, üzerine kaynar su döküp süzdürün.
 Kuru soğanı küp küp doğrayın ve bir tencerede pembeleşinceye kadar yağda kavurun.
 Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
 Domatesleri soğanlara katarak iyice karıştırın.
 Arzunuza göre kavurma, kıyma ya da haşlanmış kuşbaşı eti soğanlı domatesli karışıma ekleyerek karıştırın.
 Doğranmış yeşil soğanları, tuz ve karabiberi ekleyin, karıştırın ve üstüne sıcak su ekleyerek pişinceye kadar kaynatın.
 Sıcak olarak servis edin.
 
 
 ML® Soğan Aşı için tıklayın
 
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |