| 
 
 
 | 
Siyah Turplu Somon Balığı | 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123827 
Gönderme Tarihi: 15.Mar.2017 
895 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
www.miele.com.tr
 
 
400 gr. Havuç 
 
20 gr. Tereyağı
 
Tuz 
 
Karabiber 
 
4 Alabalık fileto (her biri 150 gr.) 
 
1 Yumurta 
 
1 paket açık renk sos 
 
4 çay kaşığı Turp rendesi 
 
 
Havucu ince çubuklar halinde doğrayın. 
 
Tereyağında çok az çevirin ve bir sufle kabına yerleştirin.
 
Balık filetolarına tuz ve karabiber serpin ve yan yana havuçların üzerine dizin.
 
Yumurtanın sarısını pakette yazıldığı gibi hazırlanan sos ve turp ile karıştırın ve çırpın, daha sonra iyice çırpılan yumurtanın akını ilave edin.
 
Bu sosu balığın üstüne dökün ve üstü açık olarak altın sarısı rengini alıncaya kadar pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |