| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Sirit (Bolu) Tarifleri Artvin Yemekleri
| 
 |  
| Sirit (Bolu) |  
|  | komedyen Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.11.2013
 Mesajlar: 24
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc94086 Gönderme Tarihi: 28.Kas.2013
 4,295 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 1 adet kaz
 4 adet bayat lavaş ekmeği
 
 Kaz haşlanır, sonra 200 derece fırında biraz kızartılır. Kazın dış derisi alınır ve yağı çıkması için tavada biraz kızartılır. Çıkan yağ haşlama suyuna katılır. Kaz didiklenir. Lavaş ekmeği bu suya batırılır. İçine kaz eti konur ve sarılır.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |