| 
 
 
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Nimet Hanım 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.10.2006 
Mesajlar: 149
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc7677 
Gönderme Tarihi: 04.Ekm.2006 
3,240 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gram yağlı beyazpeynir
 
1 kilogram yufka
 
yarım demet maydanoz
 
yarım çay bardağı soda
 
3 adet yumurta
 
 
Geniş ve düz bir masaya serdiğimiz yufkaları üçgen şeklinde keselim. Uygun büyüklükteki bir kap içinde hazırladığımız yumurta sarısı, peynir ve ince kıyılmış maydanoz karışımından bir kaşıkla alıp, kestiğimiz parçaların üstüne koyalım. Yufkayı rulo biçimine getirip, ucunu çırptığımız yumurta beyazına bulayalım ve kızgın yağda kızartıp sıcak servis yapalım.
 
 
 ML® Makarnalı Sigara Böreği için tıklayın 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
ŞerifTarganArmaç 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.07.2007 
Mesajlar: 22 Şehir: İstinye İstanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc16690 
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2007 
2,891 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 Su bardağı beyaz peynir
 
2 Yufka
 
Yarım demet maydanoz
 
1 Su bardağı zeytinyağı 
 
Yarım demet dereotu
 
Tuz, karabiber.
 
2 Yumurta
 
 
Beyaz peyniri, maydanoz, dereotu, yumurta tuz, karabiber ile iyice ezin. Yufkaları dörde katlayıp üçgen biçiminde kesin. Teker teker alıp, geniş kısmına hazırladığınız içten koyun, katlayıp rulo şeklinde sarın, ince ucuna su sürâp yapıştırın. Kızartın,, Soğutmadan servis yapınız.
 
 
 ML® Mendil Böreği için tıklayın ML® Lavaş Böreği için tıklayın 
 
 
ML® Üç Renkli Börek (görsel)
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
sanatkar 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.09.2007 
Mesajlar: 51
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc17657 
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2007 
2,708 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet yufka
 
yarım kalıp beyaz peynir
 
yarım demet maydanoz
 
 
Yufkaları eşit biçimde 8 üçgen halinde kesin. Beyaz peyniri çatalla ufalayın. Ufalanmış peynir ve incecik kıyılmış yarım demet maydanozu karıştırın (yumuşak yağlı peynir kullanın). Sonra peyniri yufkanın içine koyarak sarın. Suya batırarak ucunu ıslatın ve yapıştırın. Biraz zeytinyağı ile biraz margarini tavada kızdırın ve börekleri pembeleşinceye kadar kızaran.
 
 
 ML® Fırında Sigara Böreği için tıklayın ML® Çizik Börek için tıklayın 
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği (Hazır Yufkadan) | 
  | 
baykal 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.12.2007 
Mesajlar: 22 Şehir: Karabük | 
Kısa URL: https://ml.md/lc20229 
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2007 
2,899 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 tane yufka
 
200 gr. beyaz peynir
 
1 yumurta sarısı
 
Maydanoz
 
1/2 çay bardağı soda
 
 
Yufkaları üçgen şeklinde kesin. Beyaz peynir, 1 yumurta sarısı, maydanoz ve soda ile karıştırın. Kesilen yufkaların içine bu karışımı koyun. Daha sonra bu yufkaları yağda kızartın. Yağı emmesi için tabağa kağıt mendil sermeyi unutmayın.
 
 
 ML® Tostos Böreği için tıklayın 
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
fatmaeryaman 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.02.2008 
Mesajlar: 42 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc23008 
Gönderme Tarihi: 04.Nis.2008 
2,570 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 adet yufka
 
250 gr. beyaz peynir
 
Biraz maydanoz
 
Kızartmak için sıvı yağ
 
 
Yufkaları üst üste koyup, 8'e veya 16'ya bölün. Beyaz peyniri ezerek, kıyılmış maydanoz ile karıştırın. Yufkaların geniş taraflarına içini koyup rulo şeklinde çok sıkı olmayacak şekilde sarın. Ucunun açılmaması için su ile biraz ıslatıp, yapıştırın. Orta ateşte kızartıp, sıcak sıcak servis yapın.
 
 
 ML® Sigara Çöreği için tıklayın 
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Halilim 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.05.2007 
Mesajlar: 45 Şehir: Çankırı | 
Kısa URL: https://ml.md/lc23901 
Gönderme Tarihi: 18.May.2008 
2,666 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
MALZEMELER
 
2 adet yufka
 
100 gr. beyaz peynir
 
1/2 demet maydanoz
 
 
Yufkaları yayıp üst üste yerleştirin. Önce 4'e, sonra da her parçayı 3 eşit parçaya bölün. Peyniri kıydığınız maydanozla karıştırıp, iç hazırlayın. Bu içi yufkaların geniş kısmına koyup, dolma sarar gibi uçları iç kısma gelecek şekilde sarın. En son kalan ucu suyla ıslatıp, yapıştırın. Börekleri kızgın yağda kızartıp, sıcak olarak servis yapın.
 
 
 ML® Bonbon Böreği için tıklayın 
 
 
 
 
Fotoğraf "yürekli" tarafından gönderildi. 08.08.2014
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
sait 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.05.2008 
Mesajlar: 66 Şehir: Çankırı | 
Kısa URL: https://ml.md/lc24065 
Gönderme Tarihi: 25.May.2008 
2,767 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 adet yufka
 
2 bardak kızartmalık bitkisel sıvı yağ
 
İstenilen börek içi
 
 
Yufkaları üstüste koyup sekiz eşit parçaya böldükten sonra ortaya çıkan üçgenleri birbirinin üzerine yığın ve üstünü bir bezle örtün.
 
Hazırladığınız içi, yufkanın yuvarlak kenarlarına koyun, üçgenin iki yan köşesinden birer santim içe kıvırarak, içli kenardan itibaren kendi etrafında çevirip sigara şeklinde sarın.
 
Derin bir kapta kızdırılmış olan yağın içine attığınız yufkaların fazla yağ çekmemesine ve kızarmamasına dikkat edin. Pembeleştiği zaman delikli kepçeyle önce kâğıt üzerine, oradan da servis tabağına alın.
 
 
 ML® Pirinçli Börek için tıklayın 
 
 
 
 
Fotoğraf "İsmet Atabay" tarafından gönderildi. 07.05.2020
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc95667 
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2014 
2,263 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı
 
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
 
Ankara 2007
 
 
3 adet yufka
 
1 su bardağı ayçiçek yağı
 
250 gr. beyaz peynir
 
½ demet maydanoz
 
 
Yufkaları üst üste muntazam koyunuz.
 
Tam ortasından ikiye kesip, tekrar üst üste koyunuz.
 
Yufkaları tekrar enine ikiye kesip dört parçaya ayırınız.
 
Her parçayı tam ortasından tekrar ikiye kesip, her yufkadan 8 üçgen elde ediniz.
 
Her üçgeni teker teker alarak geniş tarafına istediğiniz börek içini koyunuz.
 
Yufkanın yanlarını, için üzerine gelecek şekilde 2-3 cm. çapında sigara gibi sarınız. (En dar uca biraz su sürüp, öyle kapatın ki, uçlar kızarırken açılmasın.)
 
Yağı kızartma tenceresinde kızdırınız.
 
Börekleri içine yeter miktarda koyup, her tarafını pembeleşene kadar kızartınız.
 
Kızaran börekleri kâğıt havlu yayılmış kaba alınız.
 
Yağı süzüldükten sonra servis yapınız.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
emlak 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.06.2014 
Mesajlar: 29 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc99311 
Gönderme Tarihi: 25.Haz.2014 
1,681 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
6 adet yufka
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
1 adet soğan
 
1 demet maydanoz
 
150 gram beyaz peynir
 
1 yumurta
 
 
Tereyağını eritip peynir, kıyılmış maydanoz ve yumurta ile karıştırın. İçine de rendelenmiş soğanı ekleyip iç harcını hazırlayın. Yufkaları üçgen şekilde kesin ve üzerine az miktarda iç harcı yerleştirip rulo şeklinde sarın. Yağı kızdırın ve 5 dakika kızartın. Servis tabaklarına dizin. İsterseniz fırında da yapabilirsiniz.
 
 
 
 
Fotoğraf "ersel" tarafından gönderildi. 04.08.2014
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
babafingo 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.03.2017 
Mesajlar: 25 Şehir: Rize | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123588 
Gönderme Tarihi: 06.Mar.2017 
1,178 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://multicooker.com
 
 
Yufka 350 gr
 
Beyaz peynir 300 gr
 
Taze dereotu 20 gr
 
Zeytinyağı 100 ml
 
 
Dereotunu bıçakla doğrayın. Peyniri ayrı kapta dereotu ile karıştırın. Yufkayı serin ve üçgen şeklinde kesin, içine peyniri koyun ve sigara şeklinde sarın. Kızartmak için hazır hale getirin. Çok fonksiyonlu pişiricinin içine yağ dökün. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu KIZARTMA, pişirme süresini 20 dakika olarak ayarlayın ve "Başlat" tuşuna basın. Geri sayım başladıktan sonra hazneye koyduğunuz sigara böreğini bazen çevirerek kapağı kapatmadan çalışma modunu bitene kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
semagül 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 15.03.2019 
Mesajlar: 24 Şehir: Van | 
Kısa URL: https://ml.md/lc141275 
Gönderme Tarihi: 17.Mar.2019 
673 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım demet maydanoz
 
2 adet yumurta
 
2 adet yufka
 
250 gram beyaz peynir
 
 
Peyniri iyice ezin, üzerine kıydığınız maydanozu ekleyin ve karıştırın. Sonra yumurtaları da katın. Hepsini harmanlayarak karıştırmaya devam edin. Peynirlerin büyük parçalar halinde kalmamasına dikkat edin.
 
Yufkaları dörde katlayın. Eşit büyüklükte üçgen şeklinde parçalara kesin. Geniş kısımlarına hazırladığınız içten biraz koyun. Kenarlarını peynirlerin üzerine katladıktan sonra yukarı doğru rulo gibi sarın, ince uca biraz su sürün ve böreğe yapışmasını sağlayın.
 
Bütün parçaları bu şekilde hazırlayıp kızgın bol yağda 2-3 dakika altın rengini alana kadar kızartın ve soğutmadan servis yapın.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Doctor 
English Admin 
 
  
Kayıt: 15.01.2007 
Mesajlar: 1266 Şehir: KKTC | 
Kısa URL: https://ml.md/lc158062 
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2021 
399 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet yufka
 
400 gram lor peyniri
 
1/2 demet maydanoz
 
1 tutam tuz
 
Kızarmak için:
 
Sıvı yağ
 
 
İç malzeme için peynirin üzerine kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Yufkaların her birini 12 eşit üçgen parça olacak şekilde kesin. Üçgen parçaların geniş kısmına peynirli harçtan koyun. Yanlarını üzerine kapatıp rulo şeklinde sarın. Açılmalarını önlemek için uç kısımlarını suya batırıp kapatın. Tüm malzeme bitene dek işleme devam edin. Daha sonra kızgın yağda çevirerek kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın. 1-2 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc158529 
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2021 
404 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Hazır yufka (isteğe göre miktar ayarlanabilir)
 
Böreklik çökelek
 
Maydanoz
 
Dereotu
 
Sıvı yağ
 
 
Önce börek için çökelek, kıyılmış maydanoz ve dereotu az tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır.
 
Bir yumurtanın beyazı da konulursa tutması açısından iyi olur.
 
Sonra yufkalar üst üste konularak eşit parçalara bölünür.
 
Kalınlık isteğe bağlı ayarlanabilir.
 
İçerisine iç harç konularak kalın kısımdan sarılarak rulo yapılır.
 
Uç kısım az suya batırılır.
 
Tavaya sıvı yağ konulur ve kızartılır.
 
Çıtır çıtır hazırdır.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc158573 
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2021 
405 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.sabah.com.tr
 
 
2 adet yufka
 
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
 
250 gram lor peyniri
 
1 çay kaşığı pul biber
 
Kızartmak için:
 
Sıvı yağ
 
 
2 adet yufkayı düz bir zemine serip, üçgen şeklinde kesin ve toplam 24 adet üçgen elde edin. Derin bir kabın içinde ince kıyılmış maydanoz ve lor peynirini karıştırın. Dilerseniz içine biraz da pul biber ekleyebilirsiniz. Yufkaların geniş kenarına peynirli harcı pay edin ve rulo biçiminde sarın. Rulonun açıkta kalan ucunu, suyla ıslatıp yapıştırın. Daha sonra sigara böreklerini kızgın sıvı yağda kızartın.
 
 
Not: Sigara böreği, çıtır çıtır haliyle birçok içeceğin yanına çok yakışır. Dilerseniz böreği, patates, kıyma, pastırma, kaşar peyniri gibi farklı malzemelerle de hazırlayabilirsiniz. Yalnız fazla yağ çekmemesi için mutlaka iyice kızmış yağa atmaya dikkat edin ve sıcak sıcak tüketin. Çünkü soğuyunca lezzeti ve görüntüsü bozulur.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc159031 
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2021 
380 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet yufka
 
1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
 
10 dal ince kıyılmış maydanoz
 
1 adet yumurta
 
Pul biber
 
Karabiber
 
Kızartmak için:
 
Sıvı yağ
 
 
Her bir yufkayı üçgen şeklinde 8 eşit parçaya bölün. Peynir, maydanoz, yumurta, pul biber ve karabiberi karıştırın. Yufkanın geniş kısmına peynirli karışımdan koyup sarın. Ucunu suya batırıp yapışmasını sağlayın. Yufkalar ve peynir harcı bitene kadar işleme devam edin. Kızdırılmış sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc172361 
Gönderme Tarihi: 30.May.2023 
332 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı
 
 
2 adet taze yufka 
 
Harcı için:
 
150 g beyaz peynir, suda beklemiş ve tuzu alınmış
 
1 adet yumurtanın sarısı, çırpılmış
 
6-7 dal maydanoz, ince kıyılmış
 
Kızartmak için:
 
200 ml zeytinyağı veya ayçiçek yağı 
 
 
Beyaz peyniri ve yumurta sarısını çatalla ezin. Maydanozu ilâve edin.
 
Yufkayı ortadan iki eşit parçaya bölüp parçaları üst üste koyun. Sonra üçgen şeklinde altı eşit parçaya kesin. 
 
Bir tatlı kaşığı peynirli harcı üçgenin geniş tarafına koyup yufkayı harcın üzerinden yuvarlayarak sigara sarar gibi sarın. Sivri ucu suyla ıslatıp yapıştırın. 
 
Tüm malzeme bitinceye kadar bu işlemi tekrarlayın. 
 
Yağı tavada kızdırın. Börekleri kızgın yağda her tarafı altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın.
 
Kâğıt havlu üzerine alın ve 2 dakika dinlendirdikten sonra sıcak olarak servis edin.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc175440 
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2023 
340 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.philips.com.tr
 
 
3 adet yufka (üçgen şeklinde dilimlenmiş) 
 
200 gr peynir (beyaz, kaşar ve mihaliç karışık) 
 
1 adet büyük haşlanmış patates (patates tuzlu suda 
 
haşlanacak ve çatalla ezilecek) 
 
1 tatlı kaşığı nane 
 
1 adet yumurta 
 
1/3 demet maydanoz 
 
1/3 demet dereotu 
 
 
Yufka hariç tüm malzeme bir kasede karıştırılır. Üçgen kesilen yufkalara yaklaşık 1 yemek kaşığı harçtan koyularak yaprak sarma gibi sarılır. Uç kısımları su ile ıslatılarak yapıştırılır. 
 
Philips Airfryer XXL 200 dereceye ısıtılır. Sarılmış olan tüm sigara börekleri hazneye yerleştirilerek 18 dakika kızartılır.
 
Her 5 dakikada bir hazne sallanarak her bir böreğin eşit pişmesi sağlanır. Bir servis tabağına alınarak sıcak servis edilir.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc178161 
Gönderme Tarihi: 11.Haz.2024 
223 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.sozcu.com.tr
 
 
2 tane yufka
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
½ çay bardağı zeytinyağı
 
2 kaşık yoğurt
 
2 tane yumurta
 
1 kâse beyaz peynir
 
Karabiber
 
Dereotu
 
Maydanoz
 
 
Tereyağını eritin. Ardından zeytinyağını, yoğurdu, tereyağını, 1 yumurtayı ve karabiberi bir kabın içinde. İlk yufkanın üzerine bu karışımı bolca sürün. Ardından diğer yufkayı da üstüne koyarak sekiz üçgen olarak kesin. Bir başka kabın içinde maydanoz, dereotu ve ezilmiş peyniri karıştırın. Yufka parçalarının içine peynir karışımını koyun ve sarın. Tüm parçalar bittikten sonra üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derecede fırında üstü kızarana kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc180069 
Gönderme Tarihi: 25.Ekm.2024 
248 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 
3 adet yufka
 
200 gram beyaz peynir
 
1/2 demet maydanoz (isteğe bağlı)
 
1 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için)
 
 
Beyaz peyniri bir kaseye alın ve çatalla ezin. İnce doğranmış maydanozu ekleyin ve karıştırın.
 
Yufkaları tezgaha serin. Her yufkayı önce 4 eşit üçgen parçaya kesin. Sonra her parçayı ortadan ikiye keserek 8 üçgen parça elde edin. Her yufkadan toplamda 8 parça çıkacak, böylece 24 adet üçgen yufka elde edeceksiniz.
 
Yufkaların geniş kısmına bir tatlı kaşığı kadar peynirli harç koyun. Yufkanın kenarlarını hafifçe içe katlayarak sıkı bir şekilde sarın. Sararken yufkanın ucunu suyla hafifçe ıslatarak yapışmasını sağlayın.
 
Sıvı yağı derin bir tavada kızdırın. Hazırladığınız sigara böreklerini yağa atın ve altın rengi olana kadar kızartın. Kızartırken böreklerin her iki tarafının eşit pişmesine dikkat edin.
 
Kızaran börekleri kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.
 
 
 
  
 | 
Sigara Böreği | 
  | 
dolu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2014 
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc182382 
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2025 
89 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 paket yufka
 
İsteğe bağlı peynir
 
1 demet maydanoz
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Pul biber
 
2 yemek kaşığı zeytin yağı
 
 
Öncelikle üçgen yufkalarımızı güzelce açıyoruz.
 
Sonra İstediğiniz peynirden kullanabilirsiniz.
 
Bütün malzemelerimizi rondoya koyup çalıştırıyoruz.
 
Sonra bir kaba koyuyoruz.
 
Yufkalarımızın içine koyup sarıyoruz.
 
Kızgın yağımıza koyuyoruz.
 
Biraz kızardığında çıkartıyoruz ve servis tabağımıza alıyoruz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |