| 
 
| 
 
 
 | 
 
Şeftalili Bohça | 
 
  | 
rüzgarın sesi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.11.2009 
Mesajlar: 59 Şehir: Çankırı | 
Kısa URL: https://ml.md/lc43470 
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2009 
1,861 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
8 adet kare milföy hamuru
 
2 adet şeftali
 
1 çay bardağı şeker
 
1 adet yumurta
 
 
Şeftaliler soyulur, minik doğranır. Bir tencereye aktarılır, üzerine şeker katılır ve hafif gevşeyene kadar pişirilir. Milföy hamurları merdaneyle biraz büyütülür. Ortasına şeftalili harç paylaştırılır. Yukarı doğru toplanır ve ağzı kese gibi sıktırılarak bastırılır. Üzerine ve kenarlarına yumurta sürülür. Yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
 
 
 ML® Şeftalili Örgü için tıklayın
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Şeftalili Bohça Tarifleri Ay Çöreği Tarifleri
 | 
 
 
 
 |