| 
 
| 
 
 
 | 
 
Şeftali Hanım | 
 
  | 
k&a 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 07.05.2009 
Mesajlar: 22 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc36257 
Gönderme Tarihi: 07.May.2009 
1,985 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 kişilik
 
2 adet şeftali kompostosu
 
1 çay kaşığı bal
 
2 top vanilyalı dondurura
 
2 adet çilek
 
Komposto suyu
 
Süslemek için antepfıstığı
 
 
2 adet şeftali kompostosunu derin bir kaba koyun. Üzerine bir miktar kendi suyundan ilave edin. 1 çay kaşığı balı ekleyin. Kabın ağzını alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında yarım saat pişirin. Fırından çıkarttığınız şeftalileri servis tabağına alın. Üzerine 2 top vanilyalı dondurmayı ve ayıklanmış çilekleri koyun. Üzerine şeftali kompostosunu dökün. Süslemek için en üste, de çekilmiş antepfıstığı döküp, hemen servis yapın.
 
 
 ML® Şeftali Buzda için tıklayın
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Şeftali Hanım Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |