Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > İtalyan Yemekleri > Sebzeli Tavşan (1 adet - 4,454 defa bakıldı)

Sebzeli Tavşan


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sebzeli Tavşan

prof
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.10.2017
Mesajlar: 30
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc129357
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2017
1,139 defa indirildi / yazdırıldı




Sebzeli sos:
150 gr. havuç
150 gr. beyaz kuşkonmaz
100 gr. sultani bezelye
100 gr. mantar
2 adet domates
10 gr. tereyağı
60 ml. sıvı yağ
15 gr. köri
Maydanoz Soslu tavşan:
6 adet tavşan bonfile (100’er gr.)
1 diş sarımsak
40 ml. sıvı yağ
20 gr. tereyağı
40 ml. balsamik sirke
200 ml. tavuk suyu
15 gr. salça
20 gr. hardal
Nişasta
Kekik
Tuz
Karabiber
Kuskus:
20 gr. tereyağı
125 gr. kuskus
Tuz
Karabiber

Sebzeli sos: Havuçları ince verev dilimleyin. Kuşkonmazları soyup altındaki sert kısımlarını kesin ve verev doğrayın. Sultani bezelyeleri 3 cm. büyüklüğünde parçalara kesin.
Mantarları temizleyip ikiye bölün. Domatesleri blanşe edip dilimleyin.
Tereyağını ve sıvı yağı büyükçe bir tavada kızdırın. Tüm sebzeleri ekleyip 5 dakika kavurun. Tuz, karabiber ve köri ilave edip karıştırın.
Soslu tavşan: Bonfileleri temizleyin. Sarmısağı küçük küp doğrayın. Sıvı yağ ve tereyağını kızdırın. Bonfileleri 2 dakika orta ateşte kızartın. Tuz ve karabiber serpip sarmısağı ve kekiği ekleyin. Etleri ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın. 150°C’de 10 dakika pişirin. Tavadaki yağa sirke, tavuk suyu, salça ve hardal ekleyip yarısı kalıncaya kadar kaynatın. Soğuk suda eritilmiş nişasta ile sosu bağlayın.
Kuskus: Tereyağını 125 ml. su, tuz ve karabiber ile kaynatın. Ateşten alın kuskusu ekleyin, 10 dakika şişmesi için bekletin.
Kuskusu karıştınn. Servis tabaklarına eşit şekilde kuskusu yayın, üstüne sebzeleri paylaştırın.
Tavşan etlerini 4-5 cm. büyüklüğünde verev parçalara kesin, sosla beraber tabaklara koyun. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis edin.

Not: Kalori ve yağ oranı düşük, protein miktarı yüksek olan tavşan eti özellikle Fransız ve İtalyan mutfağının vazgeçilmez malzemelerindendir. Besin değeri oldukça yüksek olan tavsan eti kırmızı et olarak kabul edilir ve kuzu eti ile tavuk eti arasında bir tada sahiptir.







Sebzeli Tavşan Tarifleri İtalyan Yemekleri



(1 adet Sebzeli Tavşan 4,454 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort