| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli sığır rulo | 
 
  | 
süzük 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.11.2006 
Mesajlar: 99
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc8554 
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2006 
2,815 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet soğan
 
1 adet havuç 
 
4 adet küçük salatalık turşusu
 
4 dilim hindi pastırması
 
1/2 demet maydanoz
 
50 gr. hardal 
 
30 ml. sıvı yağ
 
4 adet sığır biftek (160'ar gr.)
 
400 ml. sebze suyu
 
150 ml. krema 
 
20 gr. nişasta
 
Tuz 
 
Karabiber
 
 
Soğan ve havucu soyun, pastırma ve salatalıklarla beraber küçük küp doğrayın. Maydanoz yapraklarını ince kıyın ve bütün malzemeyi hardal ile karıştırın. ? Etleri yan yana dizin. Tuz, biber serpin, üzerlerine sebzeli hardallı karışımı paylaştırın. Kenarlarını hafifçe içine katlayarak, sıkıca sarın ve kat yerlerini kürdanla tutturun. Ruloları kızgın yağda her tarafları açık kahverengi oluncaya kadar kızartın. Sebze suyunu ekleyin. Üstü kapalı olarak orta ateşte 1,5 saat pişirin. Ruloları tencereden çıkartın. Suyuna kremayı ekleyip bir taşım kaynatın ve sosu soğuk suda erimiş nişasta ile bağlayın. Sebzeli ruloyu sos ve yanında maydanozlu patates ile servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli sığır rulo Tarifleri Biftek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |