| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli Piliç Göğüs | 
 
  | 
ferzan ata 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.03.2017 
Mesajlar: 48 Şehir: Malatya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc124446 
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2017 
1,196 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
www.miele.com.tr
 
 
800 gr. Piliç göğüs fileto 
 
400 gr. Erik, çekirdeksiz 
 
40 gr. taze Zencefil 
 
1 küçük demet taze Soğan 
 
Tuz 
 
Karabiber 
 
3 yemek kaşığı Zeytinyağı 
 
40 gr. Tereyağı
 
100 ml Portakal suyu 
 
100 ml Tavuk suyu 
 
1 çay kaşığı Bal 
 
50 ml Krema
 
 
Zencefili soyunuz ve rendeleyin. Taze soğanları 2 cm kalınlıkta doğrayın. 
 
Piliç göğsüne tuz ve karabiber ekleyin ve zeytinyağı ile gurme-kızartma kabında kızartın. Tereyağı ekleyin ve taze soğan ve zencefil ile çok az soteleyin. 
 
Portakal suyu ve tavuk suyu ile sulandırın. Erik ve bal ilave ediniz, piliç göğsüne krema dökün ve fırında pişirin. Sosu isterseniz biraz nişasta ile koyulaştırın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli Piliç Göğüs Tarifleri Çulluk Tarifleri
 | 
 
 
 
 |