https://www.elele.com.tr
 
 
600 gr biftek
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
400 gr közlenmiş sebze (patlıcan, kabak, kırmızıbiber)
 
1 yumurta
 
100 gr galeta unu
 
Kuru kekik
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Etleri et döveceği ile inceltip şeritler halinde kesin. Sebzeleri de aynı şekilde kesin. Üzerine taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ekleyerek en az 2 saat buzdolabında bekletin. İki parça et arasına közlenmiş sebzeleri yerleştirip çöp şişe dizin. Galeta ununa, tuz, karabiber ve kekik ekleyip harmanlayın. Kebapları önce çırpılmış yumurtaya, ardından pane karışımına bulayarak kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 |