| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli Kuşbaşı | 
 
  | 
temaşa 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.08.2011 
Mesajlar: 79 Şehir: İstanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc69774 
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2011 
4,695 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gr. kuşbaşı et
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
1 adet orta boy soğan
 
10 adet arpacık soğan
 
1 adet büyük boy havuç
 
2 adet büyük boy patates
 
1 çorba kaşığı salça
 
2 adet defne yaprağı
 
Yeteri kadar sıcak su
 
Tuz
 
 
Patates ve havuçtan sebze oyacağı ile yuvarlaklar çıkarıp kenara alın. Tereyağını bir tencereye alıp üzerine et ve sekize bölünmüş soğanı ilave edin. Et suyunu salıp yeniden çekinceye kadar karıştırarak kavurun. Üzerine arpacık soğan, patates ve havucu ilave edip beş dakika birlikte kavurun. Salçayı ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Sebzelerin üzerini örtecek kadar sıcak su, tuz ve defne yaprağını tencereye alın. 10 dakika orta ateşte pişirdikten sonra da altını kısın. Et yumuşayana kadar kısık ateşte pişirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli Kuşbaşı Tarifleri Bonfile Tarifleri
 | 
 
 
 
 |