| 
 
 
 | 
Sebzeli Kestaneli Kuzu Sırtı | 
  | 
ziynet yılmaz 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 25.10.2016 
Mesajlar: 17 Şehir: Malatya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120594 
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2016 
1,433 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 Eyüp Sevinç
 
 
600 gr kuzu sırtı
 
240 gr kestane
 
½ su bardağı krema
 
2 diş sarımsak
 
Tuz
 
 
Kuzu sırtının sinirlerini aldıktan sonra 4 parçaya bölün ve bir bıçak yardımı ile dışını delmeden içini doldurmaya müsait duruma getirin. Kestaneyi; krema, tuz, biber ve sarımsak ile robotta karıştırarak püre haline getirin. Krema torbası yardımı ile kestane püresini kuzu sırtların içine doldurun. Izgarada her yönünü 5 er dakika pişirerek servise hazır hale getirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |