| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli Kebap (Çankırı) | 
 
  | 
ay ışığı 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.06.2016 
Mesajlar: 1738 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc144184 
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2019 
1,015 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Çankırı Meslek Yüksek Okulu
 
 
2 orta boy patates 
 
2 adet patlıcan 
 
1 su bardağı bezelye 
 
500 gr Kuşbaşı et 
 
2 domates 
 
3 biber 
 
1 baş soğan 
 
Yağ
 
Tuz 
 
 
Patates ve patlıcan kuşbaşı doğranıp yıkandıktan sonra ayrı ayrı kızartılıp bir tepsiye serilir.
 
Kuşbaşı et, ayrı kavrulup pişirildikten sonra tepsiye harcın üzerine yayılır ve bezelye ile süslenir.
 
Daha sonra domates, biber ve Kuşbaşı doğranarak üzerine serilir ve fırına verilir.
 
30 dakika sonra servise sunulur.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli Kebap (Çankırı) Tarifleri Çöp Şiş Tarifleri
 | 
 
 
 
 |