| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli Haşlama Et | 
 
  | 
Ertekin 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.09.2014 
Mesajlar: 26 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc101329 
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2014 
1,354 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
700 gram kemikli et
 
3 adet patates
 
2 adet havuç
 
2 adet kabak
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
1 kuru soğan
 
5 diş sarımsak
 
Yarım demet taze nane
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
Maydanoz
 
 
Derin bir tencerenin altına eti yerleştirin. Üzerine de tuz, karabiber ve defneyaprağını ilave edin. Soğanı iri parçalara bölüp etin içine ekleyin. Çok az su ilave edin. Tereyağı parçalarını da üzerine ekleyip kapağını kapatın. Çok kısık ateşte haşlama yapar gibi kendi buharında pişmesini sağlayın. Etleri iyice pişince tencereden alın. Sebzeleri de sebze soyacağı ile ince ince dilimleyip kaynayan tuzlu suda haşlayıp hazırlayın. Hafif yağsız sağlıklı bir yemek olacaktır. İsteyen üzerine çok az zeytinyağı gezdirebilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli Haşlama Et Tarifleri Bonfile Tarifleri
 | 
 
 
 
 |