| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sebzeli et yahni | 
 
  | 
zafira 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.02.2007 
Mesajlar: 276
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc13742 
Gönderme Tarihi: 14.May.2007 
2,931 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Pirinç 
 
300 gram et (arzuya göre) 
 
2 Patates 
 
1 Havuç 
 
2 Soğan 
 
Tuz 
 
Karabiber 
 
20 gram Tereyağı
 
Yağ
 
 
Pirinç pilavını bir yandan yapın. Etleri biraz büyükçe kuşbaşı halinde kesin. Üzerine tuz ve karabiber ekin. Soğanı da kare halinde kesin. Patateslerin kabuklarını soyup üçgen şeklinde doğrayın. Havuçları da aynı şekilde doğrayın. Yağ ve tereyağını ateşte kızdırın ve etleri ilave edin, üzerleri kızarıncaya kadar Soğanları da kavurun pembeleşinceye kadar. Patates ve havuçları da kavurup su ekleyin. Kavrulduktan sonra, sebzeler yumuşayınca ateşten alabilirsiniz. Pilav ve yeşillik ile servis yapabilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sebzeli et yahni Tarifleri Et Yemekleri
 | 
 
 
 
 |