| 
 
 
 | 
SEBZELİ ÇULLUK KIZARTMASI | 
  | 
bitmeyen şarkı 
Editor 
 
  
Kayıt: 07.01.2011 
Mesajlar: 2219 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc61758 
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2011 
2,158 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet çulluk
 
Maydanoz kökü
 
3 çorba kaşığı sadeyağ
 
Defne yaprağı
 
1 soğan
 
1 domates
 
Yeteri kadar tuz
 
1 adet havuç
 
1 adet kereviz
 
 
Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, doğranmış sebzeler ve çulluk etleri orta ateşe konur. Yavaş yavaş sulanır ve biraz sonra sebzeler ve keklikler kızarmağa başlar domates ilâve edilir. Az su ve tuz koyarak hafif ateşte pişirilir.
 
 
Not: Patates fırın ve arzu edilen sebze ile garnitür edilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |