Posta Gazetesi
 
 
4 adet ince dilimlenmiş havuç
 
4 çorba kaşığı zeytinyağı
 
2 adet doğranmış domates
 
5 diş dövülmüş sarımsak
 
1 kg. fileto balık (lüfer, palamut, çipura vs.)
 
1 tatlı kaşığı kimyon	
 
Yarım su bardağı limon suyu
 
Yarım su bardağı çam fıstığı
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 demet maydanoz
 
4 adet soyulmuş ve ince dilimlenmiş patates
 
 
Fırınınızı 180 dereceye ısıtın.
 
Zeytinyağını, 4 diş sarımsağı, kimyonu, 4 çorba kaşığı limon suyunu, tuz ve karabiberi güvecinize koyun.
 
Üzerlerine sebzeleri bir kat dizin.
 
Balık filetolarını sebzelerin üzerine yerleştirin.
 
Kalan sebzeleri, balık filetolarının üzerine dizdikten sonra fırına verin ve 40 - 45 dakika pişirin.
 
Balıkların pişmesine yakın, kalan limon suyunu, çam fıstıklarını, kalan sarımsakları ve maydanozu bir robotta çekin.
 
Fırından çıkardığınız yemeğinin üzerine hazırlanan sosu dökün.
 
 
 
  
 |