| 
 | 
| Sebze Soteli Bulgur Pilavı | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50774 Gönderme Tarihi: 21.Nis.2010
 1,838 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Malzeme:
 1,5 su bardağı Bizim Pilavlık Bulgur
 15 gram Bizim Mutfak Teremyağ
 1 adet domates
 1 adet soğan
 Tuz
 1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı
 2 adet çarliston biber
 1 adet dolmalık kırmızı biber
 tuz
 karabiber
 Kırmızı toz biber
 
 Tereyağını pilav tenceresinde eritip rendelenmiş soğanı ve domatesi kavurun. Bulguru ilave edip birkaç dakika daha kavurun. Sıcak suyu ilave edin, bir taşım kaynayınca ateşi kısın. Bulgur suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp demlenmeye bırakın. Sebze sote için sebzeleri kuşbaşı doğradıktan sonra sıvıyağda sote edin. Tuz ve baharatını ekleyip tatlandırın. Demlenmiş pilav ile harmanlayıp sıcak servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |