sakarya escort
Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Charlot Tarifleri > Sebze Salatası (mikrodalga) (1 adet - 56,927 defa bakıldı)

Sebze Salatası (mikrodalga)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sebze Salatası (mikrodalga)

mor menekşe
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 17.09.2008
Mesajlar: 37
Şehir: İskenderun
Kısa URL: https://ml.md/lc30193
Gönderme Tarihi: 09.Kas.2008
2,093 defa indirildi / yazdırıldı




1 pırasa (ayıklanıp, yıkandıktan sonra, ince doğranmış)
4 diş sarımsak (kıyılmış)
500 g kabak (kazınıp, her biri yaklaşık 2,5 cm boyunda kesildikten sonra, her parça 4'e bölünmüş)
250 g mantar (yıkanıp, kurulandıktan sonra, dilimlenmiş)
1 limonun suyu
1 tatlı kırmızı biber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra, ince şeritler halinde kesilmiş)
1 tatlı kaşığı taze nane (kıyılmış)
1/4 tatlı kaşığı biberiye (ufalanmış)
1/2 tatlı kaşığı rezene tohumu (dövülmüş)
1/4 tatlı kaşığı tuz
bir tutam karabiber (taze çekilmiş)
1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı

Pırasaları ve sarmısağı ateşe dayanıklı bir cam kaba koyup, 12,5 cl (1/2 su bardağından biraz çok) su ekleyerek, kabın üstünü plastik filmle kapatın (buharın çıkması için bir kenarını hafifçe açık bırakın ya da üstünü bir bıçakla delin) ve % 100 ısıtılmış fırında 2 dakika pişirin. Fırını açıp, kaptaki sebzeleri karıştırdıktan sonra, yeniden üstünü plastikfilmle örterek, % 100 ısıtılmış fırında 2 dakika daha pişirin. Kabı fırından alıp, sebzeleri delikli spatu-layla bir salata kâsesine çıkarın.
Kabak parçalarını kaptaki pişme suyunun içine koyup, kabın üstünü plastikfilmle kapatın ve % 100 ısıtılmış fırında 3 dakika pişirin. Kabı fırından alıp, kabakları delikli spatulayla pırasaların bulunduğu kâseye çıkarın.
Cam kaptaki pişme suyuna bu kez mantarları koyup, üstlerine limon suyunu boşaltın. Kabın üstünü plastik filmle kapatıp, % 100 ısıtılmış fırında 2 dakika pişirin. Kabı fırından alıp, mantarları delikli spatulayla pırasa ve kabakların bulunduğu kâseye çıkarın.
Cam kaptaki pişme suyuna biber şeritlerini koyup, kabın üstünü plastikfilmle kapatarak, % 100 ısıtılmış fırında 2 dakika pişirin. Kabı fınndan alıp, biberleri delikli spatulayla öbür sebzelerin bulunduğu kâseye aktarın.
Cam kaptaki pişme suyuna nane, biberiye ve rezene tohumlarını ekleyip, üstü açık olarak, % 100 ısıtılmış fırında 8 dakika pişirin (her 2 dakikada bir fırını açıp, karışımı karıştırın). Kabı fırından alıp, karışımı kâsedeki sebzelerin üstüne dökerek, tuz ve karabiberi serptikten sonra, karıştırın. Salatayı oda sıcaklığında 30 dakika bekletip, zeytinyağını sebzelerin üstüne gezdirdikten sonra, iyice karıştırarak, servis yapın.






Sebze Salatası (mikrodalga) Tarifleri Charlot Tarifleri



(1 adet Sebze Salatası (mikrodalga) 56,927 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort