| 
 
 
 | 
Şarlot Pasta Pandispanyası | 
  | 
oktay talay 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.06.2009 
Mesajlar: 20 Şehir: Rize | 
Kısa URL: https://ml.md/lc37318 
Gönderme Tarihi: 12.Haz.2009 
2,627 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
6 adet yumurtayı, altı fincdn şeker ile iyice çırpın. Buna 6 fincan un ile yarım paket kabartma tozu ilave edin. Ve hamuru düz bir tepsiye dökerek orta dereceli fırında pişirin. Pandispanyayı dilim dilim keserek şarlot pastaların yapımında kullanabilirsiniz.
 
 
Not: Eğer pandispanyanızın sapsarı olmasını istiyorsanız, hamurun içine çok az miktarda safran da ilave edebilirsiniz.
 
 
 ML® Şarlot Pasta için tıklayın 
 
 
ML® Şarlot Pasta (görsel)
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |