| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sarımsaklı Ciğer | 
 
  | 
meral hamzaoğlu 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.11.2014 
Mesajlar: 23 Şehir: Kahramanmaraş | 
Kısa URL: https://ml.md/lc102698 
Gönderme Tarihi: 03.Kas.2014 
1,601 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım kg kuzu ciğeri
 
4 sap taze sarımsak
 
4 çorba kaşığı sıvıyağ
 
1 çay kaşığı kimyon
 
2 çay kaşığı tuz
 
 
Ciğerler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Tavaya yağ konur, ısınınca ciğerler tek tek atılır. (birbirlerine yapışmaması için) 10 dakika kadar çevrilir. İri doğranmış taze sarımsaklar ilave edilir. 10 dakika daha kavurduktan sonra kimyon ve tuz serpilir. Bir kaç dakika sonra ateşten alınır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sarımsaklı Ciğer Tarifleri Beyin Tarifleri
 | 
 
 
 
 |