Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Saraylı Meyve Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Saraylı Meyve Tatlısı

Mutfak Gülü
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.09.2010
Mesajlar: 34
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc55480
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2010
2,418 defa indirildi / yazdırıldı




Emine Beder

Kayısılar için:
250 gr kuru kayısı
1/2 su bardağı şeker
Kabak püresi için:
1/2 kg balkabağı
1/2 su bardağı şeker
3 orta boy ayva
1 /2 su bardağı şeker
2,5 kahve fincanı su

Ayvaların çekirdek yataklrını çıkarıp elma dilimler gibi dilimleyelim. İçine ayva çekirdek ve suyu ekleyip ayva dilimleri yumuşayana dek haşlayalım. Ayrı bir tencereye soyulup dilimlenmiş balkabağı dilimlerini ve şekeri ilave edip kabak dilimleri iyice yumuşayana dek pişirelim. Sonra kabak dilimlerini ezerek püre haline getirelim. Ayrı bir tencereye kayısıları alalım. Üzerlerini aşacak kadar su ekleyip kayısılar yumuşayana dek haşlayalım. Sonra şekeri ekleyip 10 dakika daha pişirelim. Servis tabağının ortasına balkabağı püresini kenarlarına kayısı ve ayva dilimlerini düzgünce yerleştirip soğutarak servis yapalım.

Not: Kayısı ve ayva dilimlerini önce süzgece alıp suyu süzdürün, sonra servis tabağına alın.






Saraylı Meyve Tatlısı Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Saraylı Meyve Tatlısı 51,346 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort