|
|
SANDAL SEFASI |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47194
Gönderme Tarihi: 13.Şub.2010
1,801 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
1 kg. küçük boy patlıcan
2 parça tavuk fileto
1 adet kuru soğan
2 su bardağı YONCA ayçiçek yağı
2 adet sivri biber
2 adet domates
Tuz
Salça
Maydanoz
Hazırlanış:
Patlıcanları soyup içi doldurulacak şekilde kesilerek Yonca Ayçiçek Yağında kızartıp tepsiye sıralıyoruz. Başka bir tavada 1 yemek kaşığı Yonca Ayçiçek yağı ile salça ve soğanı kavurup, küp şeklinde doğranmış tavukları, biber, domates ve tuzu da ilave ederek harcımızı hazırlıyoruz. Patlıcanların içine, hazırladığımız harcı doldurup üzerine maydanoz ekleyip 150 derecelik fırında 30 dakika pişiriyoruz.
|
|
SANDAL SEFASI Tarifleri Yonca Yemek Tarifleri
|
|