Kısa URL: https://ml.md/lc5492
Gönderme Tarihi: 20.Haz.2006
2,502 defa indirildi / yazdırıldı
MALZEMELER
300 gr mantar
30 gr margarin
2 soğan
1 çorba kaşığı bibersalçası
1 çorba kaşığı domatessalçası
6 su bardağı sıcak et suyu
YAPILIŞ TARİFİ
Mantarları temizleyip ince ince dilimleyin. Soğanları soyup kıyın.
Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. Mantarı ilave edip suyunu
salıp çekinceye kadar pişirin. Tuz ve karabiber serpin. Domates ve biber salçalarını 2 kaşık suyla karıştırıp mantara ekleyin.
Sıcak et suyunu döküp kısık ateşte 10-15 dakika pişirin. Çorbayı kâselere
paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.