100 gram kıvırcık
 
4-5 yaprak maydanoz
 
2 adet enginar kalbi
 
1 adet salatalık
 
100 g AYTAÇ PİLİÇ SALAM (doğranmış)
 
1 adet közlenmiş kırmızı biber
 
Sos için:
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
1 adet limonun suyu
 
Tuz
 
 
1 Yıkanmış ve süzülmüş maydanoz ile kıvırcık salatayı elinizle koparıp, derin bir kaseye alın.
 
2 AYTAÇ PİLİÇ SALAM'ları ortadan ikiye bölünmüş enginar kalbi, ince kıyılmış salatalık ve kırmızı biberi yeşilliklerin üzerine gelişigüzel yerleştirin.
 
3 Sos için, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.
 
 
 
  
 |