| 
 
| 
 
 
 | 
 
Salamlı Taze Fasulye | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113876 
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2016 
1,511 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM
 
½ kg taze fasulye
 
2 orta boy soğan (ince doğranmış)
 
4 orta boy domates (rendelenmiş)
 
½ su bardağı zeytinyağı
 
½ su bardağı su
 
Şeker
 
Tuz
 
 
1 Fasulyeleri yıkayın. Boylamasına, bıçak yardımı ile kesin.
 
2 Tencerenin dibine soğanları ekleyin.
 
3 Üzerine fasulyeleri ilave edin. Fasulyelerin üzerine domatesleri yerleştirin.
 
4 Tekrar soğan ve üzerine yine fasulye ilave edin.
 
5 100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAMı ince ince doğrayın ve fasulyelere ilave edin.
 
6 Üzerine su, şeker ve tuzu ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 2030 dakika pişirin.
 
7 Soğuk servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Salamlı Taze Fasulye Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |