| 
 
| 
 
 
 | 
 
Salamlı Peynirli Börek | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113833 
Gönderme Tarihi: 30.Arl.2015 
1,797 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
6 yaprak milföy hamuru 
 
2 yemek kaşığı yoğurt 
 
300 g otlu peynir 
 
100 g AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM 
 
1 çay bardağı süt 
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
Kekik
 
Pul biber
 
 
1 Otlu peyniri, yoğurdu ve sütü bir kabın içinde iyice ezip yumuşak bir kıvama getirin.
 
2 Salamı küpler halinde doğrayın.
 
3 Baharatları ve AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM ları da üzerine ekleyip iç harcı hazırlayın.
 
4 Milföy hamurunu ince açın, kenarlarına peynirli harçtan dizip milföy hamurunu isterseniz sarıp rulo yapın. İsterseniz kare halinde üst üste koyup tepsiye dizin.
 
5 Fırın tepsisine dizin.
 
6 Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 30 dakika kızartın.
 
7 Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Salamlı Peynirli Börek Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |