| 
 
| 
 
 
 | 
 
Salamlı Lokmalık Börek | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113830 
Gönderme Tarihi: 30.Arl.2015 
1,557 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
300 gr kadayıf 
 
4 yumurta 
 
2 su bardağı süt 
 
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar 
 
1/2 su bardağı sıvı yağ 
 
1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM
 
 
1 Küçük bir cam tepsiyi yağlayın. Kadayıfın yarısı tepsiye yayın.
 
2 AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAMları küçük küçük doğrayıp serpiştirin.
 
3 Kalan kadayıfın hepsini üzerine ekleyip bastırın.
 
4 Yumurtaları çırpıp süt ve sıvı yağ ilave edin. Tekrar çırpın.
 
5 Böreğin üzerine kaşar rendesi serptikten sonra hazırlanan harcı üzerine dökün. Önceden 170°de ısıtılmış fırında 1 saat pişirip, sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Salamlı Lokmalık Börek Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |