| 
 
 
 | 
Salamlı Karnabahar Salatası | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113900 
Gönderme Tarihi: 02.Oca.2016 
1,515 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 g karnabahar (haşlanmış)
 
8 dal maydanoz (ince kıyılmış)
 
150 g AYTAÇ - PİLİÇ SALAM (küp küp doğranmış)
 
Zeytinyağı
 
2 yemek kaşığı sirke
 
Tuz ve acı toz kırmızıbiber
 
 
1 Haşlanmış karnabaharı küçük küçük çiçeklerine ayırın.
 
2 Bir kapta sirke ve zeytinyağını karıştırın.
 
3 İçine tuzunu ve kırmızıbiberini ilave edin, tekrar karıştırın.
 
4 Karnabahar çiçeklerini tuzlayın.
 
5 Karnabaharları hazırladığınız sosun içine atın, harmanlayarak sosa bulanmalarını sağlayın.
 
6 3  4 saat serin bir yerde dinlendirin.
 
7 Soslu karnabaharları bir servis tabağına aktarın. Küp doğranmış AYTAÇ - PİLİÇ SALAMları ekleyin.
 
8 Üzerlerine ince kıyılmış maydanoz serperek servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |