1 adet marul
 
100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM
 
1 kase Akdeniz yeşilliği
 
1 kase soya filizi
 
3 adet kornişon turşu
 
1 kase biberli zeytin
 
3 adet domates
 
1 adet salatalık
 
1 kase yoğurt
 
2 yemek kaşığı hardal
 
2 yemek kaşığı mayonez
 
1 yemek kaşığı zeytinyağı
 
 
1 Marulları ve Akdeniz yeşilliklerini iri iri doğrayın.
 
2 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM ı, turşuyu, domatesleri, salatalığı jülyen doğrayın.
 
3 Biberli zeytini dilimleyin.
 
4 Servis tabağının zeminine yeşillikleri yerleştirin.
 
5 Soya filizini de elinizle kırarak üzerine ekleyin.
 
6 Yoğurdun içine, hardalı, mayonezi, zeytinyağını ekleyin, çırpın ve üzerine gezdirin.
 
7 Doğradığınız malzemeleri de üzerine ekleyin ve servis yapın.
 
 
 
  
 |