| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sakız Böreği | 
 
  | 
Palamut Pilaki 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 15.05.2010 
Mesajlar: 42 Şehir: Bahçelievler Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc51691 
Gönderme Tarihi: 16.May.2010 
2,761 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 su bardağı un
 
2 su bardağı su
 
2 soğan
 
250 gr. kıyma
 
4 yufka
 
4 çorba kaşığı sadeyağ
 
yeteri kadar tuz
 
 
Un ve su ile, suluca bir hamur yapın. Kepçe ile demir saç üzerine yayarak kızarmasına meydan vermeden kaldırın. Yağlı tepsiye bu yufkalardan üç tane koyun. Üzerine ince kıyılıp kavrulmuş soğan ve kıyma karışımı içi döşedikten sonra, üstüne yine yufka koyun. Biraz yağlayıp fırına verin Sonra sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sakız Böreği Tarifleri Börek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |