| 
 
 
 | 
Sade Yumurta Garnitürü | 
  | 
im 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.08.2012 
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc84695 
Gönderme Tarihi: 20.Arl.2012 
1,970 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1) Yumurtayı haşlayınız ve soğutunuz. Kabuklarını soyup yumurta keseceği ile ortadan 2'ye ayırınız. Devrilmemesi için altından kesilen küçük dilimleri alıp bir tabağa veya tepsiye oturtunuz.
 
2) Tam ortasına süsleme malzemelerinden birisiyle küçük bir dekor yapınız veya sade bırakıp üzerine fırçayla soğuk kestirilmiş jelatin sürünüz.
 
 
Not: Yumurtayı dikkatli haşlarsanız beyaz ve sarı iki güzel renk meydana çıkar. Fazla kaynatırsanız sarısı siyahlaşır ve zevksiz olur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |