| 
 
| 
 
 
 | 
 
Sade Şehriye Pilavı | 
 
  | 
keskin ışık 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.08.2011 
Mesajlar: 48 Şehir: Gazipaşa-Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc67142 
Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2011 
4,091 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1,5 su bardağı arpa şehriye
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
2 su bardağı su
 
Tuz
 
 
Şehriyeleri tereyağında 5 dakika kavurduktan sonra üzerine suyunu koyup kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. İstenirse içine bulgur da konulabilir. Bu pilavı soğutup salata gibi yeşilliklerle de yenebilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Sade Şehriye Pilavı Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |