Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Rus Yemekleri > RUS USULÜ TAVUK (1 adet - 73,022 defa bakıldı)

RUS USULÜ TAVUK


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


RUS USULÜ TAVUK

Horse
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2007
Mesajlar: 176
Kısa URL: https://ml.md/lc11240
Gönderme Tarihi: 16.Oca.2007
3,490 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr kereviz (1 büyük)
200 gr Sarı patates (2 orta)
200 gr iç bezelye
200 gr pancar (3 orta)
100 gr hıyar turşusu
50 gr kapari
4 bardak su
1 orta büyüklükte tavuk
mayonez
12 bardak su
tuz
1 küçük havuç
1 adet soğan
1 bardak mayonez
2 adet jölatin yaprağı
200 gr.havuç (2 orta)
3 hazırlop yumurta
Jöle yapmak için:
3 bardak tavuğun haşlandığı su
3 adet yumurta akı
6 adet jölatin yaprağı

1) Bir tencereye, tüyleri yolunmuş, içi temizlenmiş, tütsülenmiş ve iyice yıkanmış 1 orta büyüklükte tavuk, 12 bardak su, 1 havuç ve 1 küçük soğan ile 1 miktar da tuz koyarak, tavuk iyice pişmiş bir hal alıncaya kadar, bunu ortadan daha az hararetteki ateşte haşlamalıdır.
2) Tavuk pişince tencereden alarak, evvelâ ortasından ikiye, sonra da kol, göğüs ve bud olmak üzere parçalara ayırdıktan sonra tavuğu parçalamadan gayet itinalı bir surette göğüs ve sair kemikleri çıkarmalı, sonra da bu tavuk parçalarını teker teker alarak bunları 2 adet jölatin yaprağı katılmış mayoneze batırmak suretile bütün bu tavuk parçalarını mayoneze bulayarak tavuk etlerini görünmez hale getirmeli, sonra da mayonezlenmiş bu tavuk parçalarını içi hafifçe zeytinyağlanmış bir tepsiye döşeyerek iyice donmaya bırakmalıdır.
3) Bunu müteakip Rus salatası yaparak bunu bir yuvarlak süslü kalıba sıkıca ve ağzı hizasında yerleştirmeli, sonra da kalıbın üstüne, bir buçuk misli büyük bir tabak oturtarak altüts etmek suretile salatayı süslü bir şekilde tabağa almalı, tabaktaki salatanın tam ortasına da, kabukları soyulmuş ve uzunluklarına doğru ortalarından ikiye kesilmiş 2 adet hazırlop yumurtayı papatya şeklinde oturttuktan sonra tabağın etrafına da, mayonezlenmiş ve donmaya bırakmış olduğumuz tavuk parçalarını muntazam fasılalarla yerleştirmeli ve tabağın etrafındaki mayonezli tavuğun üstüne de, tavuğun haşlandığı 3 bardak sudan hazırlanmış ve iyice dondurulduktan sonra kıyılmış tavuk jölesi serpmeli ve Rus tavuğunu servis yapmalıdır.






RUS USULÜ TAVUK Tarifleri Rus Yemekleri



(1 adet RUS USULÜ TAVUK 73,022 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort