½ kangal AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
300 g tereyağı
 
2 diş sarımsak
 
1 adet yumurta
 
1 yemek kaşığı salça
 
3 yemek kaşığı un
 
100 g dana kuşbaşı
 
4 su bardağı et suyu
 
Tuz
 
 
Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
 
AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları doğrayın.
 
Bir taraftan da sosu için etleri yağda salçayla birlikte kavurun. AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKları ekleyin ve biraz daha pişirin.
 
Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKlu sosu döküp servis yapın.
 
 
 
  
 |