| 
 
 4 adet yumurta
 1,5 su bardağı şeker
 1 su bardağı yoğurt
 Yarım paket tereyağı
 2 paket kabartma tozu
 2 paket vanilya
 2 su bardağı un
 Üzeri için:
 3 su bardağı süt
 Yarım su bardağı şeker
 3 çorba kaşığı nişasta
 
 Yumurta şeker, çırpılır. Yoğurt, eritilmiş tereyağı katılır. Biraz daha çırpılır. Un, kabartma tozu ve vanilya eklenir. Kısa süre tahta kaşıkla karıştırılır. Yağlanmış kare küçük tepsiye dökülür. 165 derece fırında 50 dakika pişiriir. Fırından çıkınca üst malzeme bir tencereye konur. Orta ateşte devamlı karıştırarak göz göz olana kadar pişirilir. Tepside ki soğumuş kekin üzerine dökülür ve düzeltilir. Buzdolabına konur. 2-3 saat sonra kare kare keserek servise sunulur.
 
 
 |