|
|
ROBESPIERRE (İTALYA) |
|
şekerci baba
Aşçıbaşı
Kayıt: 24.04.2009
Mesajlar: 20 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc35724
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2009
9,206 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 kişilik
250 gramlık bütün dana bonfile
Biberiye
Taze yeşil biber
Tuz
Karabiber
Roka
Bonfilenin her yerini ızgarada pembeleşene dek pişirin. Çok keskin bir bıçak yardımıyla bonfileyi ince dilimler halinde kesin. Dilimlerin her birini streç filmin arasına koyarak, et tokmağıyla hafifçe dövün. Dilimlerin üzerine taze biberiye serpin. Dilimleri hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin. 250 derece fırında 3 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra dilimlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Dilimleri servis tabağına, ortası boş kalacak şekilde dizin. Ortadaki boşluğa roka yaprakları ve dilimlenmiş biberi koyarak, servis yapın.
|
|
ROBESPIERRE (İTALYA) Tarifleri Carpaccio Tarifleri
|
|